پروپوزال نویسی

قسمت های یه پروپوزال خوب و عالی چی هستش؟

پروپوزال نویسی به زبان ساده

پروپوزال نوشتن در روند پایان نامه نویسی اهمیت دارد و باید در نوشتن آن دقت شود. پروپوزال به طرح تحقیق می گویند و تنها زمانی شما می توانید کار بر روی رساله و یا پایان نامه خود را آغاز کنید که پروپوزال شما تایید شده باشد. اما چگونه باید پروپوزال نوشت؟ در ادامه متن قصد داریم تا پروپوزال نویسی به زبان ساده توضیح داده شود.

ابتدا باید استاد راهنما پروپوزال شما را بررسی کند و از لحاظ علمی، آن را مورد تایید قرار دهد و سپس با تائید مدیر گروه و شورای پژوهش، شما می توانید کار نوشتن پنج فصل پایان نامه خود را شروع نمائید. پروپوزال و نوشتن درست آن از اهمیت بسیار بالایی برخودار است و باید به شکل کاملا اصولی انجام شود.

برای نوشتن یه پورپوزال خوب، شما باید قواعد و روند پروپوزال نویسی را بخوبی بلد باشید به این صورت که ابتدا با طرح پرسش تحقیق یا سوالی، پورپوزال شکل می گیرد. آنگاه بیان مسأله پورپوزال مورد نظر نوشته میشود. در ادامه هدف پورپوزال، برای پاسخ به سوال تحقیق مشخص میشود.

بعد از پرسش تحقیق باید انگیزه خود را برای تحقیق بیان نمود و محدوده زمانی و مکانی و شیوه انجام تحقیق را مشخص نمود.

سپس باید اهمیت و ضروت موضوع انتخاب شده را بیان نمود. در پیشینه پژوهش باید تحقیقات گذشته انجام گرفته در رابطه با موضوع تحقیق را نوشت، تا علاوه بر نشان دادن تازه بودن تحقیق، این موضوع را روشن کند که موضوع انتخاب شده در ادامه روند تحقیقات گذشته بوده و کامل کننده آن است.

اهداف در پورپوزال، شامل اهداف کلی و اهداف جزئی هستند که باید به صورت کامل تشریح شوند. در انتها در مورد روش تحقیق که می خواهید انجام دهید صحبت نموده و کلیه روش های تحقیق از جمله شیوه های جمع آوری داده، شیوه های نمونه برداری، شیوه های آماری و روش های آزمایشگاهی و همچنین شیوه هایی که برای تجزیه و تحلیل اطلاعات، می خواهید از آنها استفاده کنید را در پورپوزال شرح دهید. در انتهای پورپوزال باید باید رفرنس های به کار رفته را معرفی نمود.

پروپوزال چیست؟ 

حتما می دانید که پروپوزال نویسی از جمله مهم ترین مراحلی است که در انجام پایان نامه بایستی انجام گیرد. تفاوتی ندارد که شما دانشجوی ارشد یا دکترا باشید، در هر دو مقطع نیاز است تا پیش از انجام کار پژوهشی خود، یک پروپوزال حرفه ای را به استاد راهنما و دانشگاه ارائه دهید.

گروه علمی پژوهشی ایرساگستر از پژوهشگران در زمینه ها و رشته های مختلف بهره گرفته است تا پروپوزال های شما را در مقاطع ارشد و دکتری انجام داده و شما را آماده نوشتن پایان نامه نماید. افراد فعال در این مرکز دارای رزومه قوی بوده و از دانشگاه های مطرح فارغ التحصیل می باشند.

دانشجویان، در مقاطع مختلف تحصیلی به ویژه در مقاطع ارشد و دکتری یا کارمندان امروز اداری و پژوهشی، مسلما در فرآیند کار و تحصیل خود با واژه پروپوزال مواجه شده‌اند. در واقع، واژه پروپوزال برگرفته شده از واژه  propose  به معنای پیشنهاد دادن است. به عبارت دیگر می‌توان گفت معنی پروپوزال یا proposal چیزی شبیه «پیشنهاد پژوهشی» است.

این معنی برای واژه پروپوزال از سوی فرهنگستان ادب فارسی انتخاب شده است. در حقیقت پروپوزال، طرحی است که در ذهن دارید و می‌خواهید آن را عملی کنید و باید آن را به صورت استاندارد و مکتوب به گروهی پیشنهاد بدهید.

در صورتی که تمایل دارید خودتان هم سهمی در نوشتن پروپوزال داشته باشید و صفر تا صد کار را برون سپاری نکنید، می توانید از کمک پژوهشگران فعال در موسسه ایرساگستر بهره گرفته و در تمامی مراحل از راهنمایی های آنها کمک بگیرید. برای دریافت راهنمای نگارش پروپوزال از این مرکز می توانید با ما تماس حاصل نموده تا از روند انجام کار و قیمت پروپوزال نویسی آگاهی کسب نمایید.

ثبت سفارش

 اصول و چارچوب پروپوزال نویسی چگونه است

دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری با واژه و مفهوم پروپوزال آشنایی دارند. پروپوزال در واقع از واژه Propose به معنای پیشنهاد دادن است و به نوعی می توان آن را یک پیشنهاد پژوهشی دانست. پس از انتخاب موضوع پایان نامه ، در اولین گام باید مقالات متعددی در زمینه موضوع مربوطه خوانده شده و پروپوزال نوشته شود.

در واقع پروپوزال هدفی که انجام کار و پژوهش مربوطه دنبال می کند را بیان نموده و یک راه حل و متد را ارائه می دهد. در پایان نامه نویسی هم فصل اول در واقع به همین کار می پردازد و می توان گفت که پروپوزال مانند همان فصل اول پایان نامه است که با نوشتن آن می توان به راحتی فصل اول تز خود را با استفاده از آن تکمیل نمود.

برای این که روش پروپوزال نویسی کارشناسی ارشد و دکتری مورد قبول اساتید و متخصصین باشد باید مقالات فارسی و انگلیسی متعددی در زمینه ای که قرار است کار در آن انجام شود، مطالعه گردد. با مطالعه مقالات، می توان کارها و تحقیقات قبلی صورت گرفته توسط پژوهشگران مختلف را متوجه شد و از آنها الگو گرفت و یا اشتباهات آنها را تصحیح نمود. بهترین کار برای مطالعه جامع مقالات این است که آنها را بر اساس موضوع و یا سال چاپشان دسته بندی کرده و سپس خلاصه ای از آنها را برای خود یادداشت نمود.

با مطالعه این مقالات متدهایی که در گذشته انجام شده است را درک خواهید کرد و می توانید در رابطه با روش پیشنهادی خود با استاد راهنما مشورت نمایید. در نهایت یک روش پیشنهادی برای کار خودتان باید در پروپوزال آورده شود.

برای مشاوره اصول نوشتن پروپوزال و سفارش نوشتن پروپوزال، طریقه پروپوزال نویسی به زبان ساده و یا سفارش پروپوزال نویسی همین حالا با تیم حرفه ای مشاوران ایرساگستر تماس بگیرید.

آموزش پروپوزال نویسی

نوشتن یک پروپوزال خوب مهارت مهمی در بسیاری از مشاغل، از مدرسه تا مدیریت کسب و کار است. هدف از یک پروپوزال، حمایت از طرح شما با اطلاع رسانی به افراد مناسب است. ایده ها یا پیشنهادات شما احتمالا مورد تایید قرار می گیرند در صورتی که بتوانید آنها را به شیوه ای واضح، مختصر و جذاب ارائه دهید.

دانستن چگونگی نوشتن پروپوزال قانع کننده و جذاب برای موفقیت در بسیاری از زمینه ها ضروری است. پیشنهادهای متعددی از قبیل پیشنهادهای علمی و پیشنهادهای تالیف کتاب وجود دارد .جهت آموزش قدم به قدم پروپوزال نویسی ارشد و پروپوزال نویسی دکتری و یا پروپوزال نویسی برای پروژه کافیست همین حالا با مشاوران حرفه ای تیم ما تماس بگیرید.

شیوه پروپوزال نویسی

جهت شیوه نوشتن پروپوزال اصولی نکات زیر را رعایت کنید:

  • استفاده از فعل ها به صورت زمان آینده
    • استفاده از پاراگراف های کوتاه حداکثر در 10 سطر
    • استفاده از فونت و اندازه قلم مناسب
    • استفاده نکردن از اصطلاحاتی که بار عاطفی خاصی دارند از قبیل متاسفانه – خوشبختانه و ….
    • کد گذاری مطالب بر اساس یک نظم منطقی (شماره یا حروف)
    • پرهیز از اشتباه در نگارش کلمات و جمله بندی ها
    • استفاده از اعداد و ارقام فارسی و انگلیسی در متن های نوشته شده به زبان های استفاده شده

خدمات پروپوزال نویسی موسسه ایرساگستر

ممکن است این مشکل برای دانشجویان ایجاد گردد که به دلیل برون سپاری پروپوزال خود، هیچ آگاهی از کار نداشته و در نوشتن پایان نامه و دفاع از آن دچار مشکل گردند. اما موسسه ایرساگستر مشاوره های لازم را به دانشجو ارائه داده و در تمامی مراحل وی را در جریان کار قرار می دهد.

مقاله هایی که جهت  راهنمای نوشتن پروپوزال مورد استفاده قرار گرفته اند به دانشجو تحویل داده شده و در رابطه با آنها نیز توضیحاتی ارائه می گردد. در صورتی که دانشجو نظری در رابطه با پروپوزال خود داشته باشد می تواند با تیم ما در میان گذاشته و ویرایش های لازم را انجام دهد. در نهایت با آگاهی کامل قادر به ارائه پروپوزال و پس از آن پایان نامه نویسی و دفاع از آن خواهد بود.

هزینه و قیمت نوشتن پروپوزال دکتری و پروپوزال نویسی کارشناسی ارشد

بسته به این که فرد دانشجوی چه رشته و چه گرایشی و در چه مقطعی باشد، هزینه نوشتن پروپوزال متفاوت خواهد بود. بنابراین امکان درج هزینه های دقیق نوشتن پروپوزال ارشد و یا پروپوزال نویسی دکتری در سایت وجود ندارد و نیاز است تا دانشجو موضوع مورد نظر خود را بیان نموده تا بررسی های لازم صورت گرفته و در نهایت برآوردی از هزینه ها به وی اعلام گردد.

مراحل نوشتن پروپوزال ارشد و دکتری و انتخاب موضوع

انتخاب عنوان و موضوع پروپوزال از مهم ترین مراحلی است که در طرز نوشتن پروپوزال و پایان نامه باید مورد توجه قرار گیرد. برای این کار باید دقت و توجه زیادی به خرج داد و با افرادی که در این زمینه دارای تخصص هستند مشورت نمود.

می توان از استاد راهنمای خود کمک گرفت تا در انتخاب موضوع شما را یاری نماید. همچنین می توان با توجه به نکاتی خود فرد اقدام به انتخاب موضوع نماید. موضوع پروپوزال باید در ارتباط با رشته و گرایش تحصیلی و در زمینه کاری استاد راهنما باشد.

همچنین این عنوان نباید تکراری بوده و نو بودن آن باید در سایت ایرانداک مورد بررسی قرار گیرد. نوآوری و خلاقیت در موضوع پروپوزال و پایان نامه از نکاتی است که باید به آن توجه نمود. علاوه بر آن ایده ای که برای عنوان در نظر گرفته می شود باید قابلیت اجرایی شدن را داشته باشد در غیر این صورت توسط بخش مربوطه رد خواهد شد.

جهت سفارش انجام پروپوزال کارشناسی ارشد میتوانید فرم ثبت سفارش را در سایت تکمیل کرده یا با مشاوران حرفه ای تیم ایرساگستر تماس بگیرید.

پروپوزال در مقطع دانشجویی ارشد و دکتری چه اهمیتی دارد

برای موفق شدن در هر زمینه ای، نیاز است تا از پیش برای آن برنامه ریزی کرد و هدف خود را تعین نمود. در نوشتن پایان نامه که یک دستاورد علمی است، باید این برنامه ریزی صورت پذیرد. این هدف و برنامه ریزی در قالب پروپوزال تهیه شده و به دانشگاه ارائه می گردد. اگر می خواهید که یک پایان نامه و دفاع خوب داشته باشید، داشتن یک پروپوزال حرفه ای لازمه آن است.

دانشجو برای نوشتن پایان نامه دارای یک طرح و ایده در ذهن خود است که باید این طرح را برای نشان دادن به سایر اساتید، داوران و ناظران اثبات نماید. در واقع پروپوزال شکل مکتوب شده طرحی است که فرد در ذهن خود دارد و می خواهد برای آن تلاش نماید.  با استفاده از پروپوزال مسیر تحقیق و پژوهش کاملا مشخص شده و دانشجو می تواند به راحتی جهت ادامه مسیر به تلاش خود ادامه دهد.

با توجه به اهمیتی که پروپوزال دارد مسلم است که هر چقدر نوشتن آن با دقت و وسواس بیشتری انجام گیرد، در نهایت دانشجو پایان نامه حرفه ای تر و نمره بالاتری را اخذ خواهد کرد. علاوه بر آن داشتن یک پروپوزال خوب پیش زمینه ای برای نوشتن مقاله های ISI معتبر است که می تواند در آینده شغلی و تحصیلی فرد موثر باشد.

گاهی ممکن است تصور شود که اهمیت پروپوزال مقطع کارشناسی ارشد به اندازه مقطع دکترا نبوده و در نتیجه تلاش زیادی برای درست و مناسب نوشتن آن نمی شود. اما باید به این نکته توجه کرد که در مقطع ارشد هم در صورتی که پروپوزال به صورت مناسب و بر طبق اصول خاص نوشته نشده باشد، امکان تصویب آن وجود نداشته و دانشجو نمی تواند وارد مراحل بعد که همان ثبت پایان نامه و دفاع است گردد.

برای نوشتن پروپوزال اصولی باید اصول نگارش پروپوزال و مراحل مختلفی طی گردد تا یک پروپوزال به صورت اصولی ایجاد شود. در موسسه ایرساگستر این مراحل به صورت حرفه ای و با دقت بالا انجام گرفته و همچنین در مراحل بعد که شامل نوشتن پایان نامه و رساله است مشاورین موسسه ما همراه شما خواهند بود.جهت آموزش رایگان پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی و آموزش پروپوزال نویسی کارشناسی ارشد همین حالا با ما تماس بگیرید.

ثبت سفارش

آموزش پروپوزال نویسی

         نحوه نوشتن پروپوزال دکتری و کارشناسی ارشد

  1. پیش از هر چیز نیاز است تا مصوبات دانشگاه را در رابطه با زمان تحویل پروپوزال در مقاطع مختلف مشاهده نمود و از آنها اطلاعات کافی را کسب کرد و زمانی که پروپوزال به ثبت نهایی رسید آن را پیگیری کرد.
  2. دانشگاه های مختلف ممکن است فرمت های مختلفی را از دانشجو برای نوشتن پروپوزال و پایان نامه بخواهند که در هنگام نوشتن پروپوزال و ارسال آن باید حتما این نکته مورد توجه قرار گیرد. بعضی از دانشگاه فرمت های آماده ای را که به صورت فایل پی دی اف یا ورد است را در اختیار دانشجویان قرار می دهند.
  3. نکته دیگری که در نوشتن پروپوزال باید مورد توجه قرار گیرد انتخاب مقالات خارجی و داخلی متناسب با موضوع پروپوزال است که باید با مشورت استاد راهنما انتخاب شده و مورد مطالعه و بررسی قرار گیرند.
  4. موضوع و عنوان پروپوزالی که انتخاب می شود باید کاملا جدید بوده و در گذشته کاری مشابه با آن انجام نشده باشد. برای اطمینان از این موضوع باید مشورت های لازم را با استاد راهنما نموده تا از نظر زمانی و مکانی مقاله ای با این عنوان چاپ نشده و یا پروپوزالی نوشته نشده باشد.
  5. روش تحقیق و جمع آوری دیتاهای مختلف باید در پروپوزال قید گردد و پیشینه آن نیز مورد بررسی قرار گیرد.
  6. در صورتی که به موضوع و زمینه خاصی در رشته تحصیلی خود علاقمند هستید باید رزومه و CV اساتید دانشگاه خود را بررسی نموده و استاد راهنمایی را انتخاب کنید که در این زمینه مشغول به فعالیت باشد.
  7. تمام مراحل نوشتن و ارسال پروپوزال باید با هماهنگی استاد راهنما صورت گرفته و در غیر این صورت ممکن است در هر یک از مراحل، فرآیند لغو گردد.
  8. از جمله پیش نیازهای مهمی که برای نوشتن پروپوزال و انتخاب موضوع تحقیق مورد نظر است، پیدا کردن استاد راهنما در این زمینه است. در بسیاری دانشگاه های مختلف دنیا در ابتدا علایق و پیشینه فرد مورد بررسی قرار گرفته و با توجه به این موارد استاد راهنمای مورد نظر به وی پیشنهاد داده می شود. در صورتی که فرد علاقه ای به موضوع انتخابی توسط استاد راهنما نداشته باشد ممکن است در ادامه راه با مشکلات مختلف مواجه شده و قادر به نوشتن پایان نامه و دفاع از آن نباشد.

جهت سفارش انجام پروپوزال و پایان نامه ارشد میتوانید همین حالا با مشاوران تیم حرفه ای ما تماس بگیرید.

بخش های تشکیل دهنده پروپوزال دانشجویی

فرمت های مختلفی برای نگارش پروپوزال ارشد و دکتری وجود دارد که البته فرد به انتخاب خود نمی تواند هر یک از این فرمت ها را انتخاب نماید. بسیاری از سازمان ها و دانشگاه ها فرمت های مورد قبول خود را ارائه می دهند و دانشجو باید بر اساس این فرمت ها، پروپوزال خود را نگارش نماید.

با توجه به هدفی که پروپوزال دنبال می کند و بسته به نوع رشته شما، ممکن است نوع فرمت پروپوزال متفاوت باشد. اما هر چه که هست نیاز است تا فرمتی را انتخاب کرد که مورد تایید دانشگاه و یا سازمان مورد نظر باشد.

به طور کلی یک پروپوزال از بخش های زیر تشکیل شده است:

  • عنوان تحقیق
  • مقدمه
  • بیان مسئله
  • اهمیت تحقیق
  • پیشینه پژوهش
  • اهداف کلی و جزئی تحقیق
  • سوالات تحقیق
  • فرضیه های تحقیق
  • تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها
  • روش اجرای تحقیق ( روش تحقیق، جامعه، نمونه و حجم آن، روش نمونه گیری، ابزار های اندازه گیری و روش های آماری)
  • محدودیت های احتمالی اجرای تحقیق
  • نتیجه‌گیری
  • منابع

برای تکمیل کردن هر یک از بخش های گفته شده لازم است تا نظر استاد راهنما در نظر گرفته شود چرا که در صورت عدم تایید وی، پروپوزال باید از ابتدا نوشته شده و تصویب نخواهد شد. در نهایت پس از این که استاد راهنما بخش های مختلف را تایید نمود می توان با توجه به مقالات مطالعه شده این قسمت ها را تکمیل کرد و پس از تایید نهایی استاد آن را برای تصویب نهایی ارسال کرد.

کلیاتی در رابطه با چگونگی گزارش نویسی و پروپوزال نویسی

همانطور که ساخت یک ساختمان نیاز به یک طرح و نقشه اولیه دارد و این نقشه است که باعث می شود بتوان ادامه کار را به راحتی پیش برد و تا مراحل آخر یعنی طراحی داخلی و غیره پیش رفت، در مقاطع تحصیلات تکمیلی نیز پروپوزال نقش این طرح و نقشه اولیه را ایفا می کند.

در واقع در صورتی که پروپوزال شما به صورت حرفه ای و با دقت نوشته شود و تمام اصول مربوط به این کار رعایت گردد، می توان انتظار یک پایان نامه عالی و دفاعی جانانه را داشت.

در تحقیقات علمی مختلف باید بتوان سوالات زیر را پاسخ داد:

  • چرا انجام این پژوهش اهمیت دارد؟
  • دلیل انتخاب این موضوع برای تحقیق چیست؟
  • پژوهش حاضر قرار است چه مشکلی را برطرف کند؟
  • چه نقطه تمایزی بین این پژوهش و مطالعات قبلی وجود دارد؟
  • چرا این روش تحقیق را برای انجام کار مطالعاتی خود برگزیده اید؟
  • چه روش آماری را برای تحلیل و آنالیز داده های پژوهش تان انتخاب کرده اید؟
  • اگر برای پژوهش خود محدوده زمانی یا جغرافیایی خاصی را در نظر گرفته اید، دلیل انتخابتان چیست؟ و چگونه این انتخاب موجب بهبود فرآیند تحقیق شما خواهد شد؟

وجود این سوالات باعث می شود تا ذهن شما نسبت به کاری که قصد انجام آن را دارید بازتر شده و قادر به انجام تحقیقات جدی تری در رابطه با موضوع مورد نظر باشید. اگر بتوانید در پروپوزال خود به این سوالات پاسخ دهید، می توان انتظار یک کار تحقیقاتی و پژوهش حرفه ای را داشت که قادر است مشکلی را برطرف نموده و دریچه ای را به روی علم باز نماید.

انجام پروپوزال نویسی
سفارش پروپوزال نویسی

عنوان پروپوزال را چگونه انتخاب کنیم؟

موضوع و عنوان پروپوزال از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و باید به گونه ای باشد که به صورت مختصر، هدف کلی کار را بیان نموده و روشی را برای انجام آن ارائه دهد. در واقع باید عنوان به گونه ای باشد که مخاطب با مشاهده آن بدون خواندن پروپوزال متوجه کلیت کار گردد.

هیچ گونه ابهامی نباید در عنوان پروپوزال وجود داشته باشد و موضوع و روش تحقیق را در حداکثر 12 کلمه به صورت شفاف بیان نماید. واضح تر بودن عنوان پروپوزال باعث می شود تا فرآیند نگارش نیز راحت تر صورت گرفته و پیچیدگی نداشته باشد.

تحقیقاتی که در قالب یک پروپوزال نوشته می‌شوند اغلب دارای جنبۀ درخواستی و پیشنهادی هستند. غالبا یک تحقیق پیشنهادی برای مجاب کردن سایر افراد است تا از این طریق ارزش، قابلیت و نیز برنامۀ کاری در تحقیقات فرد به تصویب برسد.

بدون در نظر داشتن حیطۀ تحقیقاتی و تخصصی دانشجویان، همۀ پیشنهادهای پژوهشی باید در راستای پاسخگویی به سوالات زیر باشد:

  • چه برنامه‌ای برای این کار تحقیقاتی وجود دارد؟
  • هدف از انجام تحقیق چیست؟
  • نحوۀ اجرایی کردن این تحقیقات چگونه است؟

سوالات مذکور رکن اصلی پروپوزال‌نویسی محسوب می‌شوند. لازم است عنوانی که برای پروپوزال انتخاب می‌شود حاوی اطلاعات کلی باشد تا از این طریق خوانندگان و مخاطبان آنها را مجاب نماید و بتواند نشان دهندۀ موضوعات مهمی باشد.

مراحل پروپوزال نویسی

عنوان تحقیق

عنوان تحقيق به فراخور نوع تحقيق ( بنيادي ، كاربردي و … ) بايد در عين خلاصه بودن دقيقاً بيان نمايد كه در حين تحقيق چه متغيير هايي بررسي خواهد شد، همچنين مي بايست جامعه تحقيق ، زمان و مكان تحقيق در عنوان كاملاً مشهود باشد( در مورد تحقيقات كاربردي)

بیان مسئله

این قسمت باید واضح و روشن باشد به طوری که مطمئن شوید کسانی که قرار است آن را بخوانند بدون آن که برایشان سوال ایجاد شود، دلیل این تحقیق را متوجه شوند. بهتر است نظم موجود در این قسمت برای خودتان واضح باشد.

مثلا روند کلی آن را از کل به جزء در نظر بگیرید. مطالب عنوان شده نباید از هم گسسته باشد و ذهن مخاطب را از هم بپاشد بلکه باید به هر روشی مخاطب را به سمت خود جذب کند. در قسمت بیان مسئله به مفید بودن پژوهش حاضر جهت حل مشکلات به‌صورت کامل و واضح اشاره‌کنید. دقیقا این پژوهش شما چه مشکلی را حل خواهد کرد. هرچه پژوهش شما قابلیت بیشتری در حل مشکل شایع در جامعه داشته باشد برای افراد دارای جذابیت بیشتری است تا می‌توانید جذابیت پژوهش خود را در بیان مسئله بیشتر کنید.

سوالات تحقیق

در این مرحله از نگارش پورپوزال باید سوالات پیش رو را در قالب چند سوال کوتاه و معمولا در نیم سطر یا یک سطر بنویسید. نوشتن سوالات تحقیق به شما کمک می‌کند بدانید برای چه هدفی و چرا قصد نوشتن این مقاله و پایان‌نامه را دارید.

فرضيات تحقيق

فرضيات تحقيق حدس و گمان هاي خردمندانه اي است كه پژوهشگر در مورد روابط دو يا چند متغيير تحقيق خود دارد . فرضيات تحقيق بايد بصورت خبري بيان شود و نشان دهنده نتايج مورد انتظار از تحقيق باشد، فرضیات تحقیق در حقیقت پاسخ احتمالی پژوهشگر به سوالات تحقیق است.

اهداف تحقیق

در این بخش پژوهشگر باید اهداف کلی و اهداف ویژه و کاربردی انجام تحقیق را به روشنی مشخص نماید. اهداف کلی اهدافی هستند که به طور مستقیم از موضوع پژوهش ناشی می شوند. اهداف کاربردی نیز اهدافی هستند که نشات گرفته از مسئله پژوهش و اهداف کلی هستند و یا به عبارتی زیر مجموعه اهداف کلی هستند. این اهداف مشخص می کنند که چه چیزهایی در این پژوهش، تحقق می یابند و چه چیزهایی تحقق نخواهند یافت.

پیشینه تحقیق یا مرور ادبیات تحقیق

در قسمت پیشینه تحقیق یا مرور ادبیات پروپوزال، کارهای پیشین را توضیح می‌دهید. مقالات قبلی و یا کتاب‌های مرتبط را بررسی می‌کنید و دقیقا مشخص می‌کنید که چه روش‌های مختلفی برای حل هر یک از اجزای مسئله یا پاسخ به سوالات مطرح‌شده در بیان مسئله اجرا شده است.

روش تحقیق

یکی از نکات مهمی که یک محقق باید در زمان انجام پژوهش به آن توجه نماید ارائه روش های انجام تحقیق می باشد. اشاره به روش های گرد آوری داده ها، جامعه آماری و نمونه مورد آزمایش، روش های نمونه گیری، ابزار و روش های جمع آوری اطلاعات و داده ها از مواردی هستند که باید در این بخش به آن پرداخته شود.

ابزار تحقیق

در برخی رشته‌ها لازم است برای انجام تحقیق از یک سری ابزارها بهره گرفت مثلا نیاز به تدوین پرسش‌نامه یا استفاده از پرسش‌نامه‌های قبلی باشد و یا نیاز باشد اسناد موجود در کتابخانه‌ها را بررسی کنید یا در رشته‌های پزشکی، آزمایشاتی انجام دهید. به هر حال همه این ابزارها را واضح شرح دهید.

ذکر منابع

توجه داشته باشید که برای نوشتن یک پورپوزال پایان‌نامه باید از منابع علمی معتبر استفاده کنید. این مرحله از پورپوزال اهمیت کار شما را برای داوران مشخص می‌کند.

در استفاده از منابع باید به علمی بودن آن اطمینان داشته باشید یعنی نمی‌توانید از سایت‌های نامعتبر یا مقالاتی که هیچ رفرنسی برای مبدا ارجاع آن وجود ندارد استفاده کنید باید دقت کنید مقالات از درجه بالای اعتبار علمی برخوردار باشند سعی کنید مقالات را از سایت‌هایی مانند  IEEE, ISI, WILEY, PUBMED, PROQUEST ,OXFORD JOURNALS  و …  دانلود و نسبت به استفاده در پورپوزال اقدام کنید.

خدمات پروپوزال نویسی موسسه ایرساگستر

نوشتن پروپوزال کاری مشکل و زمانبر است. بهتر است محقق وقت خود را صرف بخش های علمی کار کرده و نگارش و استخراج مطلب را به ما بسپارد. خدمات پروپوزال پایان نامه موسسه علمی پژوهشی ایرساگستر عبارتست از:

  • نوشتن چارچوب مفهومی یا چارچوب نظری
  • تعریف واژه ها و متغیرهای پژوهش
  • تهیه ابزار پژوهش
  • تدوین روش اجرای مطالعه
  • پیش بینی روش های تجزیه و تحلیل داده ها
  • نگارش و تعریف متغیرهای پژوهش
  • پیشنهاد عنوان تحقیق
  • نوشتن بیان مسئله تحقیق
  • نوشتن اهداف تحقیق
  • نوشتن سوالات تحقیق
  • نوشتن فرضیه های تحقیق
  • نگارش پیشینه پژوهش و ادبیات موضوع

اگر وقت کافی برای هر یک از بخش های فوق ندارید، به محققان ما اعتماد کنید و نوشتن پروپوزال خود را به ما بسپارید. محققان ما آمادگی دارند ابزار پژوهش (پرسشنامه، چک لیست، مقیاس، ابزار لیکرت تایپ و غیره) را برای شما تهیه کنند. همچنین می توانید محاسبه و تعیین روایی ابزار پژوهش (روایی صوری، روایی سازه، روایی محتوا) و پایایی ابزار پژوهش (ضریب آلفا کرونباخ، دو نیمه کردن، آزمون باز آزمایی) خود را به محققان ما بسپارید.

قیمت انجام پروپوزال کارشناسی ارشد و دکترا

هزینه پروپوزال نویسی ارشد و دکتری به عوامل متعددی بستگی دارد از جمله هدف از نوشتن پروپوزال که برای تحصیل است یا کار، مقطع تحصیلی ارشد است یا دکتری، تعداد دفعات تصحیح پروپوزال و میزان سختگیری استاد و دانشگاه و … تیم مشاوره ای پروپوزال و پایان نامه نویسی ما با کادری متخصص و حرفه ای در کنارتون هست تا شما رو به بهترین نتجه ممکن برسونه.

کلیدواژه ها:

آموزش پروپوزال نویسی پزشکی-پروپوزال نویسی پزشکی-پروپوزال نویسی علوم پزشکی-پروپوزال نویسی تجاری-پروپوزال نویسی در علوم سیاسی-پروپوزال نویسی روانشناسی-آموزش پروپوزال نویسی رشته مدیریت-نمونه پروپوزال نویسی علوم پزشکی-نمونه پروپوزال نویسی کارشناسی ارشد معماری-نحوه نگارش پروپوزال دکتری دانشگاه آزاد

12 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست