ثبت پروپوزال در پژوهشیار

چگونه در پژوهشیار ثبت نام کنیم ؟

چگونه پروپوزال را در پژوهشیار ثبت کنیم؟

چگونه پایان نامه را در پژوهشیار ثبت کنیم؟

چگونه در پژوهشیار استاد راهنما را انتخاب کنیم ؟

برای پاسخ به سوالات فوق در زمینه ثبت پروپوزال در پژوهشیار، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

پروپوزال نویسی و مراحل بعد از آن به طور کلی برای دانشجویان، کاری طاقت فرسا است. مراحل ثبت پروپوزال در پژوهشیار و انتخاب استاد راهنما به تنهایی توسط دانشجو امکان پذیر خواهد بود؛ اما از زمان آغاز به نوشتن پروپوزال تا زمان دفاع یا ارائه آن بیش از چهار ماه می گذرد، در این مدت بسیاری از دانشجویان انگیزه و هدف خود را از دست می دهند و عده دیگر با وجود اتمام کار خود رضایت کافی از آن ندارند.

به طور متوسط اهداف انسان پس از گذشت بیست و یک روز، نیازمند روتین و یادآوری هستند. بنابراین برای ماندگاری و به ثمر رساندن مسیر پژوهشی خود تا حد عالی و متناسب با تلاشتان، بهتر است از افراد مجرب و متخصص کمک بگیرید.

مسیر نوشتن یک پورپوزال مناسب

دانشجویان باید جهت نوشتن یک پروپوزال مناسب، نقشه و اهداف اصلی خود را از نوشتن مقاله ترسیم کنند. نوشتن پروپوزال همانند ساختن یک برج چند طبقه است. دانشجو می بایست قبل از ساختن این برج، تمامی موارد اعم از نوع مصالحی که برای ساختن این مجتمع از آن استفاده می کند، یا نقشه اصلی برای ارائه این طرح را در ذهن خود تجسم کند. اگر دانشجو تحقیق و اطلاعات کافی نداشته باشد، پروپوزالی بی کیفیت ارائه خواهد داد.

با پروپوزال و ساختار آن بیشتر آشنا شوید!

تمرکز اصلی پروپوزال نویسی، بر روی آگاهی بخشی در بهره‌گیری از اطلاعات موجود در محیط و ارائه راهی عالی برای شرح ایده ها در ذهن دانشجویان است.

مهم ترین بخش، انتخاب موضوع پروپوزال است

در هنگام انتخاب موضوع پایان نامه، بهتر است از استاد راهنمای خود برای کامل کردن آن کمک بگیرید و موضوعی جدید برای پروپوزال خود انتخاب کنید. معمولا این مقالات در آرشیو دانشگاه ها ذخیره و نگهداری می‌شوند، تا دانشجویان دیگر برای کسب دانش از آن استفاده کنند.  موضوع پروپوزال باید مرتبط با حوزه کاری یا در ارتباط با رشته تحصیلی شما باشد.

جذاب ترین ویژگی پروپوزال، نوشتن عنوان است!

برای جذب مخاطب از عنوان های جذاب و کوتاه استفاده کنید. افرادی که پروپوزال شما را مطالعه می کنند، باید نسبت به ماهیت و عنوان کلی آن دسترسی و آشنایی داشته باشند. در واقع عنوان، جذاب ترین و بهترین معرف جهت ارائه اطلاعات به مخاطبان است.

بیان مسئله در پروپوزال

بیان مسئله اصلی مخاطب را با نحوه کار شما درباره اطلاعات به دست آمده از تحقیق آشنا می کند. این موضوع باعث جذاب تر شدن پروپوزال و علاقه بیشتر مخاطب به خواندن ادامه مطلب می شود. مقاله باید به اطلاعات و دانش افرادی که آن را مطالعه می کنند اضافه کند و باعث جذب بیشتر آنها نسبت به مطالعه و تحقیق در زمینه مرتبط با پروپوزال شود.

نحوه ثبت اطلاعات و طرح فرضیات در پروپوزال

در هنگام ثبت اطلاعات، باید پروپوزال خود را به گونه‌ای بنویسید که باعث درگیر شدن ذهن مخاطب و جذب بیشتر آن برای خواندن ادامه مطالب مقاله شما شود. برای این کار می توانید سوالاتی در مورد اطلاعاتی که در پروپوزال وارد کرده اید، از مخاطب بپرسید و باعث درگیر شدن ذهن او شوید.

مراحل ثبت پروپوزال در سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد

مراحل ثبت پروپوزال سامانه پژوهش‌یار، تقریبا حساس هستند. به یاد داشته باشید؛ امکان ویرایش در این سامانه وجود ندارد. بنابراین با دقت زیاد و پس از مطالعه کامل مطالب ارائه شده به ثبت پروپوزال در پژوهشیار بپردازید.

مرحله اول

  1.  ابتدا برای انجام ثبت نام در پژوهشیار، باید وارد سامانه ris.iau.ac.ir شوید.
  2.  سپس گزینه ورود به سامانه پژوهش‌یار را انتخاب نمایید و یک حساب کاربری برای خود ایجاد کنید.
  3.  صفحه ای مطابق تصویر زیر برای شما نمایش داده می شود. در اینجا باید تمام کادرهای موجود را پر کنید.
  4.  توجه داشته باشید، در کادر محل کار یا تحصیل، باید نام واحد محل تحصیل یا کار خود را ذکر کنید. همچنین بر اساس نام واحد انتخاب شده؛ قادر به انتخاب دانشکده مورد نظر و رشته دلخواه خود خواهید بود.
  5.  در زمان انتخاب واحد دقت فرمایید، در صورت ایجاد هرگونه مشکل و اشتباه، امکان اصلاح و ویرایش وجود نخواهد داشت.
  6.  پس از انتخاب گزینه ایجاد حساب، پسورد شما توسط سامانه به ایمیل ارائه شده، ارسال خواهد شد. بنابراین توجه کنید، ایمیل مورد نظرتان قابل دسترس و فعال باشد.

مرحله دوم

در این مرحله، پس از اتمام ثبت نام و ورود مجدد به سامانه، با کادر زیر مواجه خواهید شد. همان طور که مشاهده می کنید، با پر کردن موارد خواسته شده، می توانید وارد سامانه شوید. رمز ورود شما در مرحله اول به ایمیل شما ارسال گردید.

مرحله سوم

حال نوبت به ارسال درخواست به استاد راهنمای شما رسیده است. در این مرحله، پس از ورود به صفحه کاربری خود، با انتخاب گزینه فعالیت های شما می توانید به قسمت در خواست استاد راهنما/ مشاور دسترسی پیدا نمایید.

در این بخش نیز با انتخاب ارسال درخواست جدید، صفحه زیر باز خواهد شد که در صورت اطمینان یافتن از درخواست خود، تیک درخواست استاد راهنما / مشاور را ثبت نموده و در نهایت گزینه ادامه را انتخاب نمایید.

نکات مورد توجه برای ارسال درخواست به استاد راهنما:

  1.  در قسمت مرکز دریافت کننده، در کادر جستجو، نام واحد دانشگاه را جستجو نمایید.
  2.  سپس نام واحد دانشکده و رشته تحصیلی خود را انتخاب کنید.
  3.  در کادر موضوع مورد نظر، موضوع پژوهشتان را وارد نموده و در نهایت گزینه ثبت را فشار دهید.

مرحله چهارم

لازم به ذکر است، پیش از آغاز این مراحل و انتخاب استاد راهنمای خود، در ابتدا باید با شخص استاد راهنمای مورد نظرتان و مدیر گروه، انتخاب خود را مطرح نمایید. بخاطر داشته باشید که از ظرفیت خالی استاد راهنما، اطلاع کسب کنید.

  1. در نهایت می توانید پس از اتمام مرحله سوم، با زدن کلید ثبت، به قسمت جستجو در لیست زیر بروید.
  2.  نام استاد راهنمای خود را انتخاب کنید.
  3.  پس از رویت نام استاد،  روی گزینه انتخاب کلیک کنید.
  4.  در اینجا کادری مشاهده خواهید نمود. با انتخاب گزینه استاد راهنمای اول، در قسمت یک، دسته بندی را انتخاب کنید؛ سپس می توانید تغییرات دلخواهتان را ذخیره فرمایید.

مرحله پنجم

این مرحله آخرین مرحله ثبت پروپوزال شما است. پس از کسب اطمینان از ظرفیت خالی استاد راهنما، گزینه “موارد فوق را می‌دانم” را انتخاب نمایید. در نهایت با انتخاب گزینه ارسال و خروج، کار شما به پایان می رسد.

در این مرحله مشابه مرحله ایجاد حساب کاربری، توجه داشته باشید پس از انتخاب گزینه ارسال و خروج، هیچگونه امکان ویرایش برای شما وجود نخواهد داشت؛ بنابراین نهایت دقت خود را به کار بگیرید.

سامانه پژوهشیار چیست؟ پایش آزاد در پژوهشیار چیست؟ زمینه پژوهشی در پژوهشیار چیست؟ در سامانه پژوهشیار منظور از کد رهگیری چیست؟ بارگذاری پایان نامه در پژوهشیار؟

برای پاسخ به تمامی سوالات خود همین حالا با مشاوران حرفه ای تیم ایرساگستر تماس بگیرید.

مراحل گردش کاری پروپوزال در پژوهشیار

در طی مراحل گفته شده، پروپوزال شما با گردشی یازده مرحله ای روبه رو می شود که در ادامه به آنها می پردازیم.

  • اولین گام، ثبت درخواست پروپوزال و بارگذاری مستندات آموزشی است.
  • دومین مرحله که شامل ارسال درخواست است، برای استاد راهنما ارسال می شود.
  • در مرحله سوم، پروپوزال به مدیر گروه جهت طرح آن در شورای تخصصی گروه آموزشی ارسال می شود. در این مرحله پروپوزال مورد ارزیابی قرار می گیرد؛ سپس صورت جلسه شده و در صورت تایید وارد مرحله چهارم خواهد شد.
  • پروپوزال بار دیگر در شورای پژوهشی مورد بررسی قرار خواهد گرفت، سپس صورت جلسه شده و در صورت تایید به مرحله پنجم فرستاده می شود. به تاریخ صورت جلسات توجه کنید؛ اهمیت این تاریخ جهت دفاع دانشجویان از پایان نامه‌هایشان است. دانشجویان به ویژه ارشد و دکتری، تنها با گذشت شش ماه از تایید تاریخ صورت جلساتشان اجازه دفاع از پروپوزال خود را دارند.
  • مرحله پنجم به اخذ کد پایان نامه اختصاص می یابد.
  • پس از گذشت شش ماه در شورای پژوهش دانشکده یا گروه تخصصی، در صورت تمایل دانشجو برای دفاع، دانشجو می تواند آمادگی خود را برای دفاع اعلام کند.
  • در مرحله هفتم، استاد راهنما به بررسی مستندات بارگذاری شده توسط دانشجو اقدام می کند. در صورت موافقت با در خواست وی، مستندات را جهت اعزام به مرحله هشتم تایید می کنند.
  • مدیر گروه در این مرحله اقدام به تایید تاریخ دفاع دانشجو و تایید داوران دفاع اقدام می نماید.
  • مرحله نهم به تنظیم صورت جلسه های دفاع و ابلاغیه ها جهت مهیا شدن شرایط برای دفاع دانشجو، اختصاص یافته است.
  • در نهایت دانشجو از پروپوزال خود دفاع می کند و نوبت به نمره دهی توسط داوران می رسد.
  • آخرین مرحله مصادف با ثبت شدن تمامی مراحل است. پس از به پایان رسیدن این مراحل، گردش کار پروپوزال دانشجو در سامانه پژوهشیار به پایان خواهد رسید.

ویرایش پروپوزال در سامانه پژوهش یار

همان طور که در طی مراحل ثبت پروپوزال در پژوهشیار و گام های بعدی آن ذکر کردیم، امکان هیچگونه ویرایش و تغییری در سامانه پژوهشیار وجود ندارد. بنابراین در طی انتخاب گزینه های مورد نظر و ذخیره آنها دقت فرمایید. در نهایت باید بدانید که مشکلات و مسائل زیادی در مسیر شما قرار خواهند گرفت.

راهنمای ثبت پایان نامه در پژوهشیار

دانشجویان پس از ورود به سامانه پژوهشیار ، باید با استفاده از اطلاعات خود یعنی کد ملی ، شماره تلفن همراه ، ایمیل و رمز عبور وارد حساب کاربری خود شوند. در صفحه اول پنل کاربری هر یک از دانشجویان ، منویی در سمت راست قرار دارد که دانشجو در قدم اول باید استاد راهنما و مشاور خود را انتخاب کند. حداقل زمان قابل قبول برای دفاع از پایان نامه بعد از تصویب پروپوزال ، 6 ماه از زمان تصویب شورای تخصصی گروه است.

تعیین استاد راهنما

بر روی گزینه “فعالیت های شما” کلیک کنید و سپس از صفحه باز شده تیک درخواست استاد راهنما و مشاور را بزنید و بر روی دکمه ادامه کلیک کنید.

در مرحله بعد دانشجو باید از قسمت کادر جستجو ، اسم دانشگاه خود را جستجو کند و سپس دانشکده و رشته تحصیلی خود را نیز مشخص نماید. پس از تعیین دانشگاه ، دانشکده و رشته تحصیلی در قسمت پایین صفحه ، موضوع مورد نظر نیز درج و ثبت شود.

پس از مراحل فوق ، صفحه زیر نمایش داده می شود که دانشجو باید به قسمت جستجو رفته و از بین اسامی اساتید ، استاد راهنمای خود را انتخاب کند. پس از مشاهده اسم استاد مورد نظر ، روی شکل پایین گزینه انتخاب کلیک کند تا کادر زیر ظاهر شود. در قسمت “یک دسته بندی انتخاب کنید” ، گزینه استاد راهنمای اول را انتخاب و ذخیره نمایید.

دانشجویان عزیز توجه داشته باشید که پیش از انتخاب استاد راهنما در سایت پژوهشیار ، باید با خود استاد راهنما و مدیر گروه هماهنگ کنید تا از ظرفیت خالی استاد راهنما اطمینان یابید.

 

چگونه پروپوزال را در سامانه پژوهشیار ثبت کنیم؟

چگونه در پژوهشیار استاد راهنما را انتخاب کنیم؟

همین حالا با مشاوران حرفه ای ما تماس بگیرید تا پاسخ تمامی سوالات خود را دریافت کنید.

در مرحله بعد پس از اطمینان از ظرفیت خالی استاد راهنما ، تیک گزینه موراد فوق را می دانم را فعال کنید و کلید ارسال و خروج را بزنید. لازم به ذکر است که پس از ارسال و خروج ، اعمال هر گونه ویرایش امکان پذیر نخواهد بود پس حتما اطلاعات را یکبار کنترل و سپس تایید کنید.

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید ، پس از کلیک بر روی گزینه ارسال و خروج ، قسمت ویرایش قفل و درخواست دانشجو به استاد راهنما ارسال می گردد.

تایید درخواست دانشجو و ثبت پروپوزال در پژوهشیار

دانشجویان پس از ارسال درخواست استاد راهنما ، می توانند از طریق سامانه از روند تایید توسط استاد راهنما و مدیر گروه مطلع شوند. پس از ورود به بخش جزئیات که همانند تصویر زیر است ، رنگ قرمز یعنی درخواست دانشجو در آن مرحله قرار دارد و رنگ سبز نیز به معنای تایید شدن است. اگر هر 4 مرحله سبز باشد ، دانشجو می تواند پروپوزال خود را ثبت کند.

پس از تایید درخواست دانشجو و سبز شدن هر 4 مرحله ، گزینه ثبت پروپوزال در سامانه برای دانشجو فعال می شود و دانشجو می بایست به صفحه شخصی خود در سامانه وارد شود و در قسمت فعالیت های شما ، بر روی گزینه پروپوزال ارسالی شما کلیک کند و سپس تیک گزینه ثبت و تکمیل پروپوزال را فعال نماید.

برای ثبت پروپوزال ، دانشجو باید بخش ویرایش/ درخواست ویرایش را باز کند.

راهنمای ثبت پایان نامه در پژوهشیار – تکمیل و بارگذاری مدارک و اطلاعات

در بخش بعدی دانشجو می بایست تمام اطلاعات مربوط به پروپوزال را درج نماید و تکمیل کردن بخش های ستاره دار الزامی است. در انتها پس از تکمیل تمام موارد ذکر شده ، بر روی گزینه خاتمه و ارسال کلیک شود.

  • مشخصات پایان نامه
  • اطلاعات پایان نامه / رساله
  • جدول زمانبندی مراحل اجرا
  • روش شناسی تحقیق
  • استفاده از امکانات آزمایشگاهی واحد
  • جدول متغیر ها
  • هزینه های متفرقه
  • ضمائم
  • و ..

در بخش ضمائم ، اطلاعات زیر باید بارگذاری شود :

  • صورت جلسه دفاع از پروپوزال با امضای اساتید و داوران
  • تاییدیه مدیر گروه
  • تاییدیه معاون پژوهشی یا معاون تحصیلات تکمیلی
  • قسمت مقالات از فایل رزومه استاد راهنما

در مرحله بعد دانشجو باید پس از اطمینان از صحت اطلاعات ، گزینه ارسال و خروج را بزند. توجه داشته باشید که پس از ارسال و خروج ، امکان ویرایش نخواهید داشت و پروپوزال شما برای استاد راهنما ارسال می شود.

پس از ارسال پروپوزال به استاد راهنما ، می توانید از قسمت فعالیت های شما گزینه پروپوزال ارسالی شما را انتخاب کنید و از روند مراحل اداری نسبت به ثبت پروپوزال خود اطلاع یابید.

10 مراحل کلی ثبت پروپوزال در پژوهشیار به صورت زیر است :

  1. ثبت و تکمیل پروپوزال
  2. ارسال به استاد راهنما و مشاور
  3. ارسال به مدیر گروه جهت طرح پروپوزال در شورای تخصصی گروه آموزشی
  4. بررسی در شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده
  5. بررسی در شورای پژوهشی واحد صدور ابلاغیه اساتید
  6. آمادگی برای دفاع
  7. تایید استاد راهنما و مشاور
  8. تعیین داور و تاریخ ارائه
  9. تعیین و صدور ابلاغیه تاریخ دفاع
  10. ارسال نمره دفاع

کلیدواژه ها:

پژوهشیار دانشگاه آزاد-پژوهشیار دانشگاه آزاد اسلامی-پژوهشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران-سایت پژوهشیار دانشگاه آزاد-پژوهشیار دانشگاه ایران-پژوهشیار دانشگاه آزاد اسلامی- پژوهشیار علوم تحقیقات- چالش در پژوهشیار چیست-

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست